single because

single because

maanantai 12. tammikuuta 2015

Jos olisin mies

Yhtenä iltana minä ja hyvä ystäväni aloimme miettiä, että millaista elämä oikein olisi, jos olisimme syntyneet kaksilahkeisiksi. Rakastamme olla naisia, mutta tämmöinen hassu ajatus putkahti yhtäkkiä päähän emmekä päässeet yli eikä ympäri siitä aiheesta. Ajatus oli kovin kiintoisa, joten päätin vuoden ensimmäisen blogikirjoituksen pyhittää tällaiselle jossittelulle, varsinkin, kun tiedän, että ainakin yksi mies lukee blogiani. Sen kummemmitta pohjustuksitta - "Jos minä olisin mies":


Jos minä olisin mies, elämä olisi tuhat kertaa helpompaa. Lähdetäänpäs liikkeelle ihan niistä ilmiselvistä asioista: kuukautiset, meikkaaminen, suurin osa ulkonäköpaineista, pelko lihomisesta, karvojen ajaminen ja kauheat seremoniat julkisissa vessoissa käydessä olisivat poissa. Seremonioilla siis tarkoitan, että pakko laittaa aina simmonen kerros sitä vessapaperia wc-istuimelle, ennen kuin voi tarpeet tehdä. En halua kenenkään pöpöjä pyllyihooni tarttuvan.


Mutta siis, kaikki edellä mainitut asiat olisivat historiaa. Ei tarvitsisi kärsiä niistä kivuista ja ällöttävästä, epäseksikkäästä olosta, joka kuukautisten aikana on taattu. Ei tarvitsisi meikata, koska tietenkin olisin semi hyvännäköinen jätkä. Tämä myös selittäisi sen, että suurin osa ulkonäköpaineista olisi poissa. Ei sillä, että olisin nyttenkään mikään ulkonäköaddikti. Se on vain tosiasia, että naisena ulkonäöstään on huoehdittava paremmin ja tarkemmin kuin miesten. Ollessani mies ei tarvitsisi ajatella, mitä syön. Voisin syödä mitä paskaa vain ja silti pysyisin hyvässä kunnossa. Voisin unohtaa kaikennäköisten karvojen ajon joka toinen päivää, koska miehillä kuuluu niitä olla joka puolella. Minulla olisi simmoinen seksikäs sänki, jota kaikki tytöt kuolaisivat. Ja kun kävisin vessassa, leikkisin pippelilläni simmoista "kuinka keskelle wc-istuimen reikää voin osua" -leikkiä. Vitsit se olisi muuten hauskaa! Miehet kertokaa, leikittekö oikeasti tuota leikkiä vai lähtikö mielikuvitukseni pippelin omistamisesta ihan omille teilleen.


Jos olisin mies, kävisin ainakin neljästi salilla pumppaamassa lihaksia ja treenaamassa sixpackiä ja hankkimassa jumalaista pebaa. Kävisin silloin tällöin lenkkeilemässä ja tanssitaitoni olisivat primaa luokkaa. Kävisin ainakin joka toinen viikonloppu tanssittamassa tyttöjä baarissa ja tietenkin iskisin joka reissulla kivannäköisen mimmin. Välttämättä en joka kerta lähtisi tytön mukaan, mutta siitä ei voi olla varmaa, sillä olisinhan mies ja minulla olisi miehen tarpeet ja jokainenhan tietää, että ne miesten tarpeet ovat hyvin hyvin tärkeitä niille miehille. Joten näin tarkemmin ajateltuna ihan varmasti lähtisin jokaisen iskemäni mimmin mukaan. Olisin kuitenkin pohjimmiltani simmoinen syvällinen tapaus ja etsisin "sitä oikeaa". Aina baaripanon jälkeen toteisin itselleni, että ei sieltä baareista niitä elämänkumppaneja löydä, mutta silti jatkaisin harrastamaan yhden illan juttuja.

Näistä yhden illan jutuista puheen ollen, tärkeä asia unohtui! Nimittäin pikkukaverini koko tai eihän se mikään pieni olisi. Omistaisin ainakin sen viisitoistasenttisen vempaimen ja osaisin käyttää sitä kuin mikäkin pro, olisin mimmien paras pano ikinä. Senpä takia he haluisivat, että suhteemme kehittyisi pitemmälle, mutta minä en baariheiloista mitään tyttöystäviä tekisi. Korkeintaan voisin ottaa jonkun vakiopanoksi, mutta siihen se sitten jäisi.

Olisin fiksu ja minulla olisi jonkun verran kavereita, enimmäkseen jätkiä ja muutama tyttö. Olisin varmaan salaa rakastunut johonkuhun kaverityttöön. Pitkään aikaan en uskaltaisi sanoa asiasta mitään, mutta sitten ottaisin itseäni niskasta kiinni ja kertoisin tunteistani. Tietenkin toivoisin, että hänkin tuntisi samoin ja päätyisimme yhteen ja seurustelisimme ja menisimme naimisiin ja hankkisimme lapset ja rakentaisimme talo. Jos näin ei kuitenkaan kävisi, pysyisimme silti ystävinä, sillä en heittäisi hyvää ystävyyttä roskiin. Jos saisin pakit, niin parina ekana viikkona panisin vakio panostani aivot pihalle ja kävisin salilla joka päivä, purkaisin sillä tavalla pettymystäni. Ja jos en saisi pakkeja, niin panisin tyttöystäväni aivot pihalle ilosta.

Sellainen mies olisin.

PS. Tämän ei pitänyt olla niin seksipainoitteinen, mutta tiedättehän, missä miesten ajatukset aina pyörivät. Omistauduin rooliini.

7 kommenttia:

  1. Ei se niin helppoa oo olla mieskään. Pitää olla hyvä palkka, koska täytyy rakentaa talo, ostaa hyvä auto, maksaa ruoat, asuminen ja kaikenmaailman vakuutukset. Hyvän palkan eteen joutuu usein tekemään paljon töitä, minkä lisäksi pitää olla aikaa rakentaa talo, siivota, remontoida, fiksailla, korjata auto, laittaa ruokaa, tiskata, pestä pyykit, olla peto sängyssä ja haka parisuhteessa, olla ajatustenlukija, olla kusematta lattialle ja olla mies. ;-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oliko vähän selityksen makua tuossa? :P :D kyllähän naisenkin pitää tehdä ruokaa ja käydä töissä ja siivota ja muutenkin tehdä kaikennäköisiä kotitöitä ;D fiksailu ja kaikennäkönen korjaaminen on kyllä ihan totta, siinä teidän miesten pitäisi olla hyviä XD ja eikö parisuhde ole kahden kauppaa? Molempien pitää tehdä töitä sen eteen, että se onnistuu ja toimii :) mutta juu, toki miehenä olemisessa on omat vaikeutensa, en kiellä :DD

      Poista
  2. Keskelle pönttöä kuseminen on niin äänekästä, että yleensä miehet pissii ihan sinne posliinireunalle :D Partaakin pitää ajella joka päivä, joten aivan helppoa ei miestenkään elämä ole. Ja sitten pitää vielä kuunnella naisten nalkuttamista :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eipäs tullutkaan ajateltuksi tuota äänijuttua, kun mies pisuttelee pönttöhön :DD mielestäni simmone pieni sänki on just seksikäs ;) eikä sitä nalkutusta tule, jos et ole tehnyt mitään väärää ;DD

      Poista
    2. Niin jatkokysymyksenä tähän vielä, että senkö takia miehet pissii lattialle, kun reunalle tähtääminen epäonnistuu? :D

      Poista
    3. Siinä vaiheessa kun kusee lattialle on täysin epäonnistunut tähtää mihin tahansa. Ja toi mun (eka) kommentti meni kieltämättä vähän selittelyks... :D

      Poista

Jätä kommentti! :)